När det gäller boxning och kampsport är det många blickar som går till Asien, medan lika många tänker USA och UFC. Ja, kampsport har blivit något mycket populärt både för utövare och åskådare. Däremot kan det vara mer spännande att ta sig till Thailand och uppleva allt från Thaiboxning, till One Championship.

Faktum är att bara en lång resa och att uppleva ett nytt land kan vara intressant. Får du sedan se den sport du älskar blir allting perfekt. Just nu är det ett begränsat utbud på grund av Covid-19. Här kan du se vad som finns tillgängligt just nu.

Börja träna thaiboxning

Om det är så att du har intresse av kampsport och ännu inte kommit upp i åren, kan det vara intressant att aktivt prova den sport du gillar. Om det skulle vara thaiboxning finns det stora möjligheter att prova sporten på en resa till Thailand.

Här finns det massor av ställen där tränare erbjuder kurser. Det speciellt på välbesökta öar och i de stora turistorterna. Vem vet, kanske blir du biten och fortsätter träna när du kommer hem? Här du intresset är det definitivt något du måste prova en gång i livet.