Kosten är en viktig del om målet är att prestera och utvecklas. Du gör av med mycket energi vid träning och behöver fylla på för att orka. Träningen bryter ner kroppen medan återhämtning och rätt kost bygger upp den. För bästa resultat behöver du tänka på när och vad du äter. Det är för en motionär inte lika viktigt när en måltid intas och vad den består av som för en elitidrottare där det däremot kan vara avgörande.

När och vad du äter påverkar

Du behöver lägga en del tid på planering när det kommer till kost i samband med träning. Något som underlättar är näringsrika mellanmål som är enkla att ta med sig. Proteinbars är ett bra alternativ att äta direkt efter träningen, det är dock viktigt att se över innehållet och välja de med bra ingredienser.

Your Super har näringsrika proteinbars som innehåller rena och ekologiska ingredienser. Beställ superfoods online – perfekt att ha hemma. Då har du alltid ett bra mellanmål.

Du får inte glömma bort hur viktigt det är med vitaminer och mineraler. Många har svårt att få i sig tillräckligt. Som tur är finns enkla lösningar. Your Super har bra alternativ. Produkter med viktiga vitaminer, mineraler och högkvalitativt protein som ger dig förutsättningar att prestera på topp.